Ιστορία

Η εταιρεία μας βρίσκεται στον χώρο της επιγραφής και των διαφημιστικών κατασκευών από το 1988. Ιδιοκτήτης της ο Χαριζάνος Τριαντάφυλλος, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1967.

Το 2004 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.300 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή ΤΙΤΑΝ (Ευκαρπία – Θεσσαλονίκη) και στελεχώνεται με τους δυο γιους του, Γιώργο και Αλέξανδρο, που με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους δίνουν νέα ώθηση στις επιγραφές κάθε είδους.

Εταιρεία

Ποιος είναι ο στόχος μας?

Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής και του κλάδου μας, επενδύουμε σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, με τα οποία είμαστε σε θέση να παράγουμε επιγραφές μέγιστης ποιότητας και αισθητικής. Η τελευταία επένδυσή μας: η αγορά πρέσας θερμοδιαμόρφωσης πλαστικών με την οποία μπορούμε και παράγουμε πάσης φύσεως φωτεινές επιγραφές. Με συνέπεια, μεράκι και δημιουργικότητα στοχεύουμε στην ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη!

01

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις μας.

Σε μια έκταση 1300 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργήσαμε μια κάθετη μονάδα παραγωγής για επιγραφές. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε εργαστήριο μεταλλικών κατασκευών με νέα εργαλεία, χώρο εφαρμογής βινυλίων, γραφείο σχεδιασμού μακέτας, χώρο ανάμιξης χρωμάτων, βαφείο και εργαστήριο κατασκευών αλουμινίου.

02